Код: 6985048 Комбінована плита Amica 617DGE2.23HZpTaDpAN(Xx)

  • Артикул: 57070
  • Тип плити: Комбінована
  • Кількість конфорок: 4 шт
  • Корисний об'єм духовки: 67 л
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 x 90 x 60 см

Гарантія: 12 місяців

CombiCook - кухня з 2 духовками
Тепер ви можете готувати кілька страв одночасно - даючи кожному те, що він любить найбільше! М'ясо, риба, овочеві страви, пиріг - для кожного щось своє. Без необхідності проводити години на кухні, ви будете готувати різні страви одночасно. Дві незалежні духові шафи мають окреме управління, тому ви можете випікати при різних температурах і без змішування запахів. CombiCook - це практичне рішення, яке заощадить час і задовольнить різноманітні кулінарні смаки всієї родини.

Телескопічні напрямні
Виймати або ставити важкий посуд у гарячу духовку може бути складно та небезпечно... Але не тоді, коли у вас плита Amica, духова шафа якої обладнана міцними телескопічними направляючими. Вони гарантують свободу використання та значно підвищують безпеку. Завдяки вертикальному регулюванню, вони також дають вам можливість пристосувати внутрішній простір духовки до різних потреб.

Стабільні чавунні решітки
Каструля з окропом, що хитається на нестійкій решітці, може бути дуже небезпечною. Саме тому Amica використовує стійкі чавунні решітки, які не лише гарантують безпеку, але й покращують естетику вашої кухні. Вони сконструйовані таким чином, що ви можете пересувати гарячі каструлі без ризику зрушити решітку. Більше того, їх можна мити в посудомийній машині, що позбавляє необхідності виснажливого відтирання. Ось так виглядає зручність з кухні.

Термоциркуляція
Функція термоциркуляції передбачає циркуляцію гарячого повітря для створення рівномірної температури в кожній частині духової шафи. Це досягається за допомогою нижнього та верхнього нагрівача або кільцевого нагрівача. Будь-яка кухня з термоциркуляцією оснащена вентилятором, який рівномірно розподіляє повітря по всій робочій камері духової шафи.

Емаль EasyClean
Миття духової шафи - клопітка справа, яка вам точно не сподобається. Щоб полегшити процес чищення, внутрішні поверхні духовок Amica покриті спеціальною емаллю EasyClean, яка усуває пори та порожнини, що притягують бруд і жир. Відтепер чистити духовку буде неймовірно легко. Зробіть своє життя простішим! Не витрачайте занадто багато часу на прибирання! Проведіть його зі своїми близькими або за своїми інтересами.

Клас енергоспоживання A
Оплата рахунків за електроенергію - це рутина. З плитою Amica ви гарантовано будете використовувати менше електроенергії. Тепер ви можете готувати та випікати стільки, скільки забажаєте: ви економите, а навколишнє середовище отримує вигоду! 

Тип плити

Комбінована

Тип керування

Механічне

Дисплей

Є

Клас енергоспоживання

А

Варильна поверхня
Тип варильної поверхні

Газова

Покриття робочої поверхні

Нержавіюча сталь

Кількість конфорок

4

Потужність конфорок, кВт

3 / 1.75 / 1 / 1.75

Розмір конфорок, мм

94 / 69 / 46 / 69

Електропідпал

Так

Газ-контроль

Так

Індикатори залишкового тепла

Ні

Матеріал решіток поверхні

Чавунні

Кришка варильної поверхні

Скляна

Духова шафа
Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм, л

67

Гриль

Є

Конвекція

Є

Особливості духової шафи

Таймер

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 90 х 60

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

63 х 97.5 х 71.5

Вага, кг

53.65

Вага в упаковці, кг

58.65

Основний колір

Нержавіюча сталь