Код: 6988692 Електрочайник Amica KM 5011

  • Артикул: 1193142
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 1850-2200 Вт
  • Матеріал: Нержавіюча сталь

Гарантія: 12 місяців

Регулювання температури
Кип'ятити воду не завжди потрібно - наприклад, коли ви хочете зеленого чаю або коли ви готуєте молоко для дитини. Завдяки можливості індивідуального регулювання ви можете встановити ту температуру води, яка вам в даний момент потрібна.

Автоматична підтримка температури
Чекаєш гостей? А може, хочеться випити кілька чашок одну за одною? Завдяки функції автоматичного підтримання температури вода підтримуватиме встановлену вами температуру довше - вам більше не потрібно нагрівати її знову, щоб приготувати ще одну чашку чаю.

Керування в ручці
Іноді потрібен окроп, а іноді просто потрібно, щоб вода була теплою. Чайник Amica оснащений зручним модулем управління, розташованим у ручці, тому ви можете самостійно запрограмувати температуру води в діапазоні 40-100°C залежно від моделі. За допомогою трьох кнопок ви можете нагріти воду до кипіння або до заданої температури та підтримувати вибраний рівень протягом години.

Світлодіодний дисплей
Ви можете побачити налаштування чайника з першого погляду - на чіткому світлодіодному дисплеї. Естетичний і елегантний, він надає інформацію про температуру води. Готуйте зручно!

Контролер Strix/Otter
Немає довговічного електрочайника без відповідного контролера - тобто без системи, що відповідає за передачу енергії між підставкою чайника і самим пристроєм. Ось чому Amica використовує найкращі на ринку контролери Strix або Otter! Завдяки інноваційним рішенням термін служби обладнання подовжується, а для вас це означає... економію. Тепер ви можете довше насолоджуватися своїм чайником!

Основа, що обертається на 360°
Повернути чайник у вихідне положення іноді буває складно, особливо коли ви робите це лівою рукою. Ось чому основа чайника Amica обертається! Тепер дотягнутися до пристрою або відкласти його завжди буде зручно - незалежно від того, правша ви чи лівша. Користуйтеся зручно!

Корпус з нержавіючої сталі
Корпус з міцної нержавіючої сталі підвищує довговічність приладу і робить чайник естетичним.

Знімний фільтр проти накипу
Він захищає воду, яку ви п'єте, від проникнення кальцію, що випав під час приготування. Це покращує його властивості та зберігає чайник у відмінному стані протягом тривалого часу.

EasyOpen
Завдяки кнопці EasyOpen, прихованій у ручці, вам більше не доведеться вручну відкривати кришку чайника.

Антиковзаюча основа
Конструкція протиковзної основи значно підвищує стійкість пристрою та запобігає його ковзанню по поверхні - навіть у мокрому стані.

Відсік для зберігання мережевого кабелю
Основа чайників Amica розроблена таким чином, що ви можете приховати непотрібну ділянку шнура.

Quick&Clean
Діаметр кришки чайників Amica досить великий, щоб можна було легко просунути всередину руку та легко помити обладнання зсередини.

Плоский утеплювач
Це полегшує утримання чайника в чистоті. Удосконалений дизайн обігрівача також означає менше споживання електроенергії.

Захист від перегріву
Якщо температура пристрою небезпечно підвищиться, обладнання автоматично вимкнеться. Після охолодження він знову буде готовий до використання. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

1850

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Функції

Підігрів до заданої температури

Підтримка температури

Оснащення

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Дисплей

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Захист

Від перегріву

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

0.8

Розміри, см

15 х 24.3 х 10.1

Вага, кг

1.1

Колір

Нержавіюча сталь