Код: 6988693 Електрочайник Amica KM 2012

  • Артикул: 1191119
  • Тип: Звичайний
  • Об'єм: 1.7 л
  • Потужність: 1850-2200 Вт
  • Матеріал: Нержавіюча сталь

Гарантія: 12 місяців

Контролер Strix/Otter
Немає довговічного електрочайника без відповідного контролера - тобто без системи, що відповідає за передачу енергії між підставкою чайника і самим пристроєм. Ось чому Amica використовує найкращі на ринку контролери Strix або Otter! Завдяки інноваційним рішенням термін служби обладнання подовжується, а для вас це означає... економію. Тепер ви можете довше насолоджуватися своїм чайником!

Основа, що обертається на 360°
Повернути чайник у вихідне положення іноді буває складно, особливо коли ви робите це лівою рукою. Ось чому основа чайника Amica обертається! Тепер дотягнутися до пристрою або відкласти його завжди буде зручно - незалежно від того, правша ви чи лівша. Користуйтеся зручно!

Корпус з нержавіючої сталі
Кожна деталь має значення, коли йдеться про елегантний та узгоджений дизайн кухні. Ось чому ми виготовляємо корпуси чайників Amica з надзвичайно міцної високоякісної нержавіючої сталі. Цей дизайн не лише приємний для очей, але й гарантує, що ваш чайник ідеально поєднується з іншими приладами зі сталевим покриттям. Це також практично, адже використані матеріали гарантують тривалий термін служби пристрою. Це стиль і економія у благородній формі!

Знімний фільтр проти накипу
Жорстка вода в крані? Вапняні відкладення можуть не лише вплинути на ваше здоров'я, але й виглядати неестетично. Тому ми оснастили чайники Amica спеціальним знімним фільтром! Він захищає воду, яку ви п'єте, від проникнення кальцію, що випав під час приготування. Це покращує його властивості та зберігає чайник у відмінному стані протягом тривалого часу. Це гігієна і кращий смак води в одному!

EasyOpen
Зручно електричний чайник. Нехай його використання буде максимально зручним! Завдяки кнопці EasyOpen, прихованій у ручці, вам більше не доведеться вручну відкривати кришку чайника - просто натисніть, і ви отримаєте легкий доступ до його внутрішньої частини! Такі рішення полегшують ваше життя на кожному кроці!

Антиковзаюча основа
На кухні часто щось проливається і стільниця стає слизькою. Тому основи чайників Amica оснащені протиковзною основою! Така конструкція значно підвищує стійкість пристрою і запобігає його ковзанню по поверхні - навіть у мокрому стані. Чайник ставиться там, де він повинен стояти. І ви почуваєтесь у безпеці, бо не обпечетеся гарячою водою.

Відсік для зберігання мережевого кабелю
Основа чайників Amica розроблена таким чином, що ви можете приховати непотрібну ділянку шнура.

Quick&Clean
Діаметр кришки чайників Amica досить великий, щоб можна було легко просунути всередину руку та легко помити обладнання зсередини.

Плоский утеплювач
Це полегшує утримання чайника в чистоті. Удосконалений дизайн обігрівача також означає менше споживання електроенергії.

Захист від перегріву
Якщо температура пристрою небезпечно підвищиться, обладнання автоматично вимкнеться. Після охолодження він знову буде готовий до використання. 

Тип

Звичайний

Об'єм, л

1,7

Потужність, Вт

1850

Нагрівальний елемент

Диск (прихований)

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Оснащення

Фільтр від накипу

Індикатор рівня води

Світлова індикація роботи

Обертання на 360°

Відсік для зберігання шнура

Захист

Від перегріву

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

0.8

Розміри, см

21.5 х 24 х 15

Вага, кг

1.05

Колір

Нержавіюча сталь